Fans FC Utrecht steken selectie hart onder de riem

Sjors (Sj0rSz)

De fans van FC Utrecht hebben hun ploeg vandaag, tijdens de afsluitende training voor het duel tegen AZ, een hart onder de riem gestoken. Eerder deze week werd de selectie opgeschrikt door een noodlottig ongeval, waarbij Mihai Nesu een nekwervel brak. Voor aanvang van de training van vandaag gaf een groot deel van de aanhang de voltallige selectie een staande ovatie.

Nesu liep de ernstige blessure op, nadat hij en Alje Schut tijdens de training op ongelukkige wijze in botsing kwamen. De laatstgenoemde speler trainde sindsdien niet meer mee, maar liet zich vandaag toch nog even op het trainingsveld zien. De fans van FC Utrecht steunden de verdediger vervolgens met een indrukwekkend lang applaus, waarna hij het veld zichtbaar geëmotioneerd verliet.

Voor Nesu begint een lange revalidatie. De speler van FC Utrecht werd na het noodlottige ongeval uiterst voorzichtig naar het ziekenhuis gebracht, waarna een operatie van vijf uur volgde. Inmiddels is de situatie van de Roemeen stabiel, maar hij heeft nog altijd geen gevoel in zijn lichaam.