Roorda blij met belangstelling N.E.C.

Peterselieman

Geert-Arend Roorda is blij dat N.E.C. Nijmegen belangstelling voor hem heeft getoond. Die club heeft trainer Alex Pastoor voor volgend seizoen aangetrokken. Pastoor is nu nog in dienst van Excelsior waar de door sc Heerenveen uitgeleende middenvelder wekelijks goed presteert.

"Ik ben gevleid door de interesse van NEC. Het is een mooie club, toch een niveau hoger dan Excelsior.Het is fijn om te weten dat er volgend jaar een trainer zit die veel vertrouwen in mij heeft. Ik voetbalde kortgeleden mijn wedstrijden nog bij de beloften van Heerenveen; van Pastoor heb ik de kans gekregen om mezelf opnieuw op het hoogste niveau te laten zien. Daar ben ik hem dankbaar voor," zei Roorda.

De middenvelder weet dat hij in Heerenveen nog één seizoen vastligt. Het is waarschijnlijk dat hij terugkeert naar Friesland en daar onder trainer Ron Jans een nieuwe start maakt. Roorda kan er echter ook voor kiezen om naar een andere club te verkassen, waarbij N.E.C. concurrentie krijgt van Feyenoord dat al eerder aangegeven heeft de dynamische middenvelder te willen hebben.