Hitman 5 aankondiging deze week?

Kevin (KoosyNL)

De geruchten over een nieuwe Hitman-game worden steeds groter. Fans kunnen niet wachten om weer eens in de huid te kruipen van de koelbloedige Number 47. Wellicht dat we volgende week eindelijk meer te horen krijgen over Hitman 5.

IO Interactive, de makers van de Hitman-serie, hebben in een tweet laten weten dat ze volgende week een aantal toffe verrassingen in petto hebben.

"News Flash! Next week is going to be good. Very good. Get ready for incoming shrapnel. Keep your eyes open!"

Daarnaast hebben ze bevestigd met "some lovely things" op de E3 2011 te staan.

Of het allemaal om de nieuwe Hitman-game gaat zullen we nog moeten afwachten maar de afgelopen maanden zijn er steeds meer geruchten omtrent de game opgedoken. Zo heeft Square Enix, uitgever van de game, de naam Hitman: Absolution geregistreerd, zijn er verschillende online CV's gesignaleerd waar uit zou blijken dat er wordt gewerkt aan Hitman 5, en is zelfs onderstaande screenshots op het web verschenen.

Hoogst waarschijnlijk horen we dus volgende week meer, en anders zullen we op de E3 2011, die van 7 juni plaats zal vinden in Los Angeles, meer te horen krijgen. Hou FOK!games goed in de gaten want ook wij zullen dit jaar aanwezig zijn op de E3.

Hitman 5