Nieuwe Dragon Age 2-DLC

Gatenkaas

Bioware heeft drie nieuwe Dragon Age 2-DLC packs uitgebracht, welke alledrie items toevoegen voor de drie verschillende klasses. Hoewel de items class-specific zijn kunnen ook de metgezellen van de speler deze items gebruiken. Voor het spel, dat twee maanden terug is uitgebracht, is nu voor het eerst post-release DLC verkrijgbaar. 

Het is nog niet bekendgemaakt wat voor items er in de verschillende pakketten voorkomen, maar de achtergrond van deze sets is wel bekendgemaakt.

Mage: het verhaal van de Hawke-familie begon met de verboden liefde van een voortvluchtige mage die school voor de chantry en een edelvrouw die haar bezittingen achterliet voor de man van wie ze hield. De items die Malcolm en Leandra Hawke tijdens hun avonturen hebben gevonden, zijn nagelaten aan hun kinderen. Zet de familienaam voort en schrijf je eigen hoofdstuk in het verhaal van de Hawke-familie.

Rogue: dit pack biedt de verhalen van de grootste dieven in de wereld van Dragon Age. Vergroot hun nalatenschap, of geniet ervan dat jij nu hun moeilijk verkregen items hebt.

Warrior: oorspronkelijk komt deze verzameling bij een Orlesian-chevalier vandaan die dertien keer in zijn hart was gestoken. Zijn bezittingen waren van hem gestolen na zijn dood en sindsdien is iedereen die een deel van deze bezittingen heeft geclaimd een gruwelijke en voortijdige dood gestorven. Durf jij de wraak van een in koele bloede vermoorde man te riskeren?

Elk DLC-pakket is beschikbaar voor 240 BioWare of MS punten, of gecombineerd voor 400 voor PC en Xbox 360. PlayStation 3-spelers moeten nog even op de DLC wachten om begrijpelijke redenen.