Robben wil versterkingen zien bij Bayern

Olga Kroeders

Arjen Robben heeft zich opnieuw uitgesproken in de media. Ditmaal adviseert de Nederlander Bayern München om versterkingen aan te trekken voor komend seizoen.

Robben is van mening dat Bayern München zeker wat versterkingen kan gebruiken. Dit seizoen loopt teleurstellend voor Bayern met de huidige vierde plaats en geen enkel uitzicht meer op een prijs. "Dit seizoen heeft aangetoond dat we die nodig hebben", zei hij woensdag in het Duitse blad Bild.

"Ik weet niet hoeveel versterkingen de clubleiding voor ogen heeft, maar ik heb het over basisspelers. Niet over voetballers die in aanmerking komen voor de twaalfde tot en met achttiende positie van onze selectie."

Robben gaf afgelopen week aan dat hij wel bij Bayern wil blijven. De Nederlander is één van de weinigen die dit seizoen wel zijn normale niveau haalt. Eerder sprak hij nog de twijfel over zijn toekomst bij Der Rekordmeister uit. De Groninger zou geen zin hebben in een Europa League-avontuur en zou zijn heil liever elders gaan zoeken.