Raúl: "United van andere klasse"

André

Ondanks de kansloze nederlaag van dinsdag wil Raúl zich nog niet neerleggen bij de uitschakeling in de halve finale van de Champions League.

"In de return is alles mogelijk", zei Raúl tegen UEFA.com. "Je weet niet wat er kan gebeuren. Een strafschop voor ons, een rode kaart voor hun, niets is onmogelijk in het voetbal." Raúl weet echter ook dat er een klein wonder moet gebeuren wil Schalke alsnog doorstoten naar de finale op Wembley.

De Spanjaard won het toernooi in 1998, 2000 en 2002 met Real Madrid. "Wij hoopten op een ander resultaat", vervolgde Raúl. "Maar we zijn niet heel teleurgesteld omdat we op ons niveau speelden. Het probleem was dat Manchester United een klasse apart was."

"Het enige waar we ontevreden over kunnen zijn is dat we te weinig kansen kregen en we twee doelpunten in twee minuten tegen kregen. In de halve finale geraken is iets waar de club trots op is. We hebben alles gegeven en de fans realiseren zich dat, gezien hun warme applaus na afloop. Eindigen op Old Trafford is zo slecht nog niet. We zullen niet opgeven tegen een mooi team in een mooi stadion met een fantastische sfeer."