'Pastoor wil ook Ramsteijn naar N.E.C. halen'

Olga Kroeders

Excelsior-trainer Alex Pastoor wil naast Guyon Fernandez en Ryan Koolwijk nog een speler van Excelsior naar N.E.C. Nijmegen halen. Dit keer gaat het om verdediger Kaj Ramsteijn.

Vorige week werd bekend dat Pastoor na dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de club uit Nijmegen wordt. Hij volgt de huidige oefenmeester Wiljan Vloet op, die naar Sparta Rotterdam vertrekt. In Rotterdam zal hij de functie van technisch directeur gaan bekleden.

De voorbije week bleek al dat Pastoor enkele sleutelspelers van zijn huidige ploeg mee wilt nemen naar zijn nieuwe werkgever. De namen van Spits Guyon Fernandez en spelverdeler Ryan Koolwijk prijkten op het verlanglijstje van de trainer, die dit seizoen prima presteert met de kleinste profclub van Rotterdam.

Ramsteijn doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij vorig jaar de overstap maakte naar de Kralingers. De centrale verdediger staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Excelsior. Derhalve zal N.E.C. een transfersom moeten betalen als ze zich van de diensten van de 21-jarige speler willen verzekeren.