Vlaar blijft twijfelen over toekomst

Olga Kroeders

Ron Vlaar denkt na over zijn toekomst. De fans van Feyenoord willen dat hij bijtekent, maar hijzelf is er nog niet over uit of hij deze ook moet gaan verlengen. "Mijn toekomst speelt wel door mijn hoofd", aldus Vlaar in Voetbal International. De international heeft een contract tot de zomer van 2012

De aanvoerder van de Rotterdammers gaat volgend jaar zijn zevende seizoen in voor Feyenoord, maar hij miste twee seizoenen door blessureleed. "Supporters vinden dat ik moet tekenen omdat de club mijn contract had opengebroken én verlengd toen ik herstelde van mijn eerste kruisbandblessure", aldus Vlaar. "Ik snap dat ze zo denken, maar het ligt wat genuanceerder."

De voetballer wil zijn eigen ambities ook niet uit het oog verliezen. "Het lijkt nu alsof ik twee jaar op de bank heb gezeten, maar ik heb juist keihard geknokt om terug te komen. Ik durf zelfs te stellen dat ik in die twee jaar harder heb getraind dan iedereen. Ik ben gelukkig wat ouder, 26 jaar, heb het een en ander meegemaakt, dus heel onrustig ben ik niet. Maar mijn toekomst speelt wel door mijn hoofd."