Boschker in het doel tegen Villarreal

Peterselieman

Nikolay Mihaylov doet donderdag niet mee in de Europa League-wedstrijd van FC Twente tegen Villarreal. De Bulgaarse keeper heeft een bovenbeenblessure en zit niet bij de selectie. De ervaren Sander Boschker is zijn vervanger. Ook Rasmus Bengtsson zit niet bij de groep. De Zweedse verdediger heeft een enkelblessure.

Begin deze week werd al duidelijk dat Luuk de Jong de return in Enschede moet laten schieten. De aanvaller is nog niet hersteld van een in de met 5-1 verloren uitwedstrijd opgelopen enkelblessure. De Jong trainde woensdag nog apart van de groep, maar hoopt zondag in de competitiewedstrijd tegen zijn oude club De Graafschap weer van de partij te zijn.

Door de haast onherstelbare schade die vorige week in Spanje werd opgelopen, overweegt Michel Preud'homme voor het tweede kwartfinaleduel enkele spelers rust te gunnen. "Het kampioenschap is het belangrijkst, zowel sportief als financieel", benadrukt de trainer. De Belg kan donderdag in ieder geval niet beschikken over de geschorste Roberto Rosales.