Sony's E3 persconferentie op 6 juni

Kevin (KoosyNL)

Dit jaar zal wederom de Electronic Entertainment Expo plaatsvinden in Los Angeles. De E3 is niet de grootste gamesbeurs van de wereld maar is nog wel steeds dé beurs waar de meeste aankondigingen worden gedaan. Natuurlijk zijn alle grote bedrijven in de gamesindustrie aanwezig met hun eigen persconferentie.

Nu is bekend geworden dat Sony hun persconferentie de dag voor de beurs zullen houden. Dat betekent dat we op 6 juni 17:00 lokale tijd (22:00 Nederlandse tijd) klaar kunnen gaan zitten om alles over de PlayStation 3, PSP en NGP te horen.

Eerder waren er al geruchten wat we allemaal van Sony te horen zouden krijgen. Zo zou de prijs en de naam van de NGP bekend worden, zou er een vervolg op Warhawk komen, is er wellicht een port van MGS: Peace Walker voor de NGP onderweg en zouden The Last Guardian, Twisted Metal en Uncharted 3 allemaal op de beursvloer te spelen zijn. Ook zou het nieuwe project van Quantic Dream aangekondigd kunnen gaan worden.

De E3 zal van 7 tot en met 9 juni plaatsvinden in Los Angeles. Wat hopen jullie allemaal op deze persconferentie van Sony te zien?

Sony