Carragher verwacht wereldaankopen

Olga Kroeders

Jamie Carragher kijkt met een goed gevoel naar de toekomst van Liverpool. Hij verwacht dat er deze zomer enkele grote namen naar de club komen.

Carragher gaat met een 'feelgood-gevoel' de zomer als het zover is. Zijn club verkocht afgelopen winter Fernando Torres, maar zag daarvoor Luis Suárez en Andy Carroll komen. Hier is hij tevreden over en hij verwacht nog meer goede acties van de nieuwe eigenaar.

De nieuwe eigenaar, de Amerikaanse Fenway Group, heeft reeds aangegeven dat Liverpool een actieve speler wordt op de transfermarkt deze zomer. Jamie Carragher rekent op de komst van enkele bijzondere aankopen.

"Ik denk dat we met een 'feelgood-gevoel' de zomer en het nieuwe seizoen ingaan", aldus Carragher in het Engelse Metro. "Als spelers kijken we naar onszelf en doen we wat we moeten doen, maar net als de supporters zien ook wij graag topspelers naar onze club komen. Hopelijk zal dat het geval zijn."

"Iedereen is gelukkig met de ontwikkelingen in januari en we hopen dat soortgelijke zaken ook in de zomer plaatsvinden", aldus Carragher die daarmee nogmaals aangeeft blij te zijn met de komst van Suárez en Carroll en Dalglish.