'Pranjic begeerd door Feyenoord en Ajax'

Jeffrey

Daniel Pranjic wordt in verband gebracht met een vertrek uit München. Verschillende topclubs zouden voor hem in de rij staan, waaronder Ajax en Feyenoord.

De dertigjarige Pranjic is niet gelukkig bij Bayern München. Na zijn overstap in 2009 van Heerenveen naar de Duitse club speelde hij pas 34 wedstrijden, waaronder veel invalbeurten. Daarom zou hij weg willen bij de Rekordmeister van Duitsland.

Volgens Kroatische kranten staan onder meer Ajax en Feyenoord in de rij om Pranjic over te nemen. Voor Feyenoord zou Pranjic veel ervaring brengen in het overwegend jonge team. Bij Ajax speelt Pranjic' goede vriend Miralem Sulejmani, wat een doorslag zou kunnen geven. Maar Duitse kranten brengen Pranjic ook in verband met het Engelse Tottenham Hotspur.

Pranjic gaat waarschijnlijk niet afwachten of hij onder de nieuwe trainer Jupp Heynckes wel meer speeltijd gaat krijgen. De Duitser heeft namelijk volgend seizoen een transferbudget van 60 miljoen euro gekregen, waardoor de kans groter is dat de Kroaat weer op een zijspoor belandt.