Inter-voorzitter houdt vertrouwen in Leonardo

Peterselieman

Trainer Leonardo hoeft niet voor zijn baan te vrezen bij Inter. Voorzitter Massimo Moratti ziet hem nog steeds als geschikte man voor de club. De Italiaanse club kende met twee zware nederlagen een tegenvallende week.

Zaterdag verloor de club in de Serie A de stadsderby tegen AC Milan met 3-0 en dinsdagavond werd Inter voor eigen publiek met maar liefst 5-2 door Schalke 04 verslagen in de kwartfinale van de Champions League. Ondanks dat houdt voorzitter Massimo Moratti vertrouwen in trainer Leonardo. "Mijn beeld over hem is niet veranderd", zegt de clubbaas op de website van Inter. "De spelers hadden het lastig en vochten vooral tegen zichzelf", vervolgde hij. "Maar we gaan gewoon verder en zien wel hoe het afloopt. We hebben veel gewonnen en zullen nog veel winnen."

Leonardo was na de verloren wedstrijd tegen Schalke 04 zichtbaar teleurgesteld. Hij gaf toe dat de Duitse ploeg verdiend gewonnen had en dat zijn ploeg "simpelweg niet goed genoeg was". De trainer begrijpt dat het vrij onrealistisch is dat Inter de halve finale alsnog weet te bereiken, maar hij weigert zijn ploeg al af te schrijven.