PSV traint achter gesloten deuren

Olga Kroeders

Fred Rutten is geen voorstander van besloten trainingen, maar voor de topper tegen FC Twente maakt de PSV-coach een uitzondering. Zaterdag reist PSV naar Enschede.

In de voorbereiding op de cruciale wedstrijd traint PSV vrijdag bij hoge uitzondering achter gesloten deuren. Rutten wil bij de oefensessie, die in eigen stadion plaatsvindt, geen pers en publiek langs het veld en op de tribunes hebben. De spelers van PSV hebben vandaag nog een vrije dag.

Morgen meldt de selectie zich weer op de Herdgang om zich voor te bereiden op zaterdag. PSV is momenteel koploper, maar de voorsprong op FC Twente is maar één punt. De Brabanders kunnen zaterdag niet beschikken over de geschorste Ola Toivonen, terwijl achter de naam van Erik Pieters een vraagteken staat.

PSV speelde dit seizoen al twee keer tegen de Tukkers. De regerend kampioen won de eerste competitiewedstrijd in Eindhoven met 0-1 door een doelpunt van Nacer Chadli. In de kwartfinale van de KNVB beker was Twente in Enschede te sterk na het nemen van strafschoppen.