Eerste foto Underworld: New Dawn 3D

René (MrManiak)

Wel of niet? Zouden de weerwolven weer een epische strijd aangaan met de vampieren? Al enige tijd is het volledig onbekend of Underworld een nieuw deel zou krijgen of niet. Met het zien van de volgende foto weet je genoeg: Selene is terug.

Beckinsale

Het is geen scherpe foto, maar het is op meerdere manieren prettig om Kate Beckinsale weer in het leer terug te zien. Op moment van schrijven is er zeer weinig bekend over de nieuwe Underworld: New Dawn 3D. Zoals de titel al weggeeft zal de film in 3D verschijnen. Het verhaal zal plaatsvinden direct na het tweede deel Underworld: Evolutions. Naast Beckinsale zijn Michael Ealy (Californication, The Good Wife), Sandrine Holt (24, the L Word, Resident Evil: Apocalypse) en Robert Lawrenson (Sanctuary, Coronation Street, Human Target) al wel toegezegd.

De geruchten gaan dat Bill Nighy en Michael Sheen ook weer terug zouden komen om hun rollen van respectievelijk Viktor en Lucian te vertolken.

Underworld: New Dawn 3D is volgens verwachting op 20 januari 2012 te zien. Hou deze site in de gaten voor meer updates, welke zeker nog gaan volgen.