Johnny Knoxville toch niet in The Three Stooges

Redactie

Johnny Knoxville is toch niet te zien in de nieuwe film over The Three Stooges. Vorige maand werd bekend dat de filmmakers de Jackass-frontman in beeld hadden als een van de drie malloten, vooral bekend van hun slapsticksketches van het begin en midden van de vorige eeuw. Bronnen beweren nu tegenover The Hollywood Reporter dat Knoxville nooit is gevraagd.

De vorige week 40 geworden Knoxville zit echter niet stil. Zo gaat hij met zijn Jackass-buddy's Bam Margera en Ryan Dunn de komische western Mustache Riders maken. Daarnaast is hij bezig met de komedie First Man, over een man, gespeeld door Knoxville, wiens echtgenote de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten wil worden.

Met het verdwijnen van Knoxville, zijn producenten Twentieth Century Fox en filmmakers Peter en Bobby Farrelly weer terug bij af. Vorig jaar zegden Sean Penn en Jim Carrey al af voor twee van de drie Stooges. Het is niet bekend of Benicio del Toro nog in de race is voor de derde hoofdrol en wanneer The Three Stooges in de bioscoop moet verschijnen.


Johnny Knoxville (Foto: Novum)