Marshall-Green in nieuwe film Ridley Scott

CoJackso

Logan Marshall-Green is gecast voor één van de hoofdrollen in Prometheus, een nieuwe sciencefictionfilm van regisseur Ridley Scott. Prometheus is de eerste sciencefictionfilm van Scott sinds Blade Runner.

Logan Marshall-Green was eerder te zien in films als Devil en Brooklyn's Finest. Daarnaast speelde hij in de televisieseries The O.C. en 24. In Prometheus zal hij de rol van Holloway vertolken, een lid van de bemanning van het ruimteschip en tevens de geliefde van het karakter dat gespeeld wordt door hoofdrolspeelster Noomi Rapace. Rapace, bekend van haar hoofdrol in de verfilming van de Millennium-trilogie, speelt de hoofdrol in Prometheus. Andere rollen in Prometheus zijn weggelegd voor Michael Fassbender en Charlize Theron.

In maart wordt gestart met de opnames van de film. Prometheus werd in eerste instantie gezien als prequel van de klassieker Alien, die ook geregisseerd werd door Ridley Scott. Inmiddels is het script van Prometheus dermate gewijzigd, dat van een prequel eigenlijk geen sprake meer is. De film moet in 2012 in de bioscopen gaan draaien.

Logan Marshall-Green

Marshall-Green gecast in Prometheus