Tarantino kan niet schrijven door krijsende vogels

Redactie

Quentin Tarantino krijgt geen letter meer op papier door het 'bloedstollende gekrijs' van de papegaaien van zijn buurman Alan Ball. Daarom heeft hij de Oscarwinnende scenarist van de zwarte komedie American Beauty aangeklaagd. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ op basis van de aanklacht.

Tarantino zegt helemaal gek te worden van het gekrijs, sinds de dag dat zijn buurman zijn 'dierentuin van exotische vogels' aanschafte. De 'onaangename pterosauriërsachtige kreten' van de vogels houden hem van zijn werk. De regisseur en scenarist werkt momenteel aan Kill Bill 3, een vervolg op zijn twee actiefilms met Uma Thurman in de hoofdrol. Het derde deel moet in 2014 in de bioscopen draaien.

De Pulp Fiction-regisseur zegt geprobeerd te hebben met zijn buurman te praten over de geluidsoverlast, maar volgens hem heeft de scenarist weinig gedaan om de kakofonie een halt toe te roepen. Zijn buurman Alan Ball schreef ook de scenario's van de tv-series Six Feet Under over begrafenisondernemers en de vampierserie True Blood.


'Gek van gekrijs' (Foto: Novum)