Paay, Brard en Breukhoven mogelijk bij de Toppers

Redactie

Patricia Paay, Patty Brard en Connie Breukhoven steken mogelijk de koppen bij elkaar voor een optreden tijdens de concerten van de Toppers. Volgens Topper Gerard Joling wordt al jaren over een dergelijk gastoptreden gesproken, maar is het nog niet rond. "Ik denk dat het goed komt", vertelde Joling donderdag in de ochtendshow van Edwin Evers.

"Er is twee, drie jaar geleden al sprake van geweest", zegt de 50-jarige zanger over een optreden van Paay, Brard en Breukhoven. "Maar toen was er zo ontzettend veel herrie tussen met name Connie en Patricia." Onlangs opperde Joling het idee weer bij de dames. "Ik heb Connie een paar weken geleden gesproken en gezegd dat ze gewoon moest gaan praten."

Breukhoven en Paay vlogen elkaar jarenlang in de haren, maar lijken de laatste tijd weer met elkaar door een deur te kunnen. Robert Jensen beweerde in januari een verzoening tussen de twee diva's te hebben bewerkstelligd door ze telefonisch in contact te brengen. Joling zegt donderdag dat ook hij het idee heeft dat de diva's elkaar hebben gesproken. "Het zijn wel vrouwen van 50, 60 jaar. Ik ben geen kleine jongen die daartussen gaat zitten."

De drie dames hebben nog niet toegezegd in de Amsterdam ArenA op het podium te klimmen. Joling houdt een slag om de arm. "Of ze mee gaan doen, durf ik niet te zeggen. Er wordt wel over gesproken. Als het doorgaat, zou het enig zijn. Het zijn toch drie vrouwen die er nog fantastisch uitzien."

Breukhoven zelf ontkent dat er sprake is van een eventueel gastoptreden. "Ik weet nergens van", reageerde ze in Evers' radioshow. "Er is nog nooit over gesproken." Dat is volgens Joling niet waar. "Ik hoop dat het doorgaat. Maar voordat je het weet, hebben ze weer ruzie en vliegen ze elkaar weer in de haren. Het dak van de ArenA moet in ieder geval open, want die ego's zijn zo groot."


Paay, Brard en Breukhoven mogelijk bij de Toppers (Foto: Novum)