Langeveld: "Nog nooit zo'n machine meegemaakt"

Frank (franklop)

Rabobank boekte vandaag zijn twaalfde zege in het nog prille wielerseizoen. De ploeg was de sterkste in de ploegentijdrit van de Tirreno - Adriatico. Sebastian Langeveld maakte deel uit van de formatie en boekte daarmee zijn tweede zege, na zijn eerdere zege in Omloop Het Nieuwsblad.

"Dit is echt een overwinning van de ploeg," zei Langeveld op Rabosport.nl "Een top-teamprestatie. Ik heb niemand zien verzaken. Iedereen was top en iedereen deed heel goede aflossingen. Zo'n machine heb ik nog nooit meegemaakt."

Langeveld was ook tevreden met zijn eigen prestatie. "Ik heb denk ik hele goede beurten gedaan. De benen voelden goed aan. Na het openingsweekeinde heb ik een klein beetje rust genomen en dat blijkt nu een goede keuze, want als je in zo'n tijdrit zo'n bijdrage kunt leveren, dan ben je goed in orde. Ik was een stuk minder tevreden geweest wanneer ik wel vooraan was geëindigd, maar als ik niet mee had kunnen doen. Dat zag ik ook bij andere jongens. Maarten Wynants komt wel op achterstand binnen, maar hij reed erg sterk. Oscar Freire deed ook zeer sterke beurten. Dat gaat nog wat worden deze week."