Van der Vaart kan starten tegen Milan

Jeffrey

Rafael van der Vaart heeft de groepstraining zonder problemen voltooid en kan woensdag naar alle waarschijnlijkheid starten tegen AC Milan.

Tijdens de laatste training in aanloop naar het duel met de Rossoneri sloot Van der Vaart de training moeiteloos af. Het lijkt er dan ook op dat hij voldoende hersteld is van zijn kuitblessure en dat hij morgen in de basis kan starten. Dit bericht The Guardian vandaag.

Een ander scenario is dat Tottenham-manager Harry Redknapp de Heemskerker achter de hand houdt, aangezien de Spurs een 1-0 uitzege verdedigen. Mochten de Engelsen in de problemen komen, dan kan Van der Vaart altijd nog worden ingezet. Tottenham is in Engeland nog volop in de race voor een ticket die recht geeft op Champions League voetbal volgend jaar en kan iedere speler goed gebruiken.

Een andere smaakmaker aan Tottenham-zijde, Gareth Bale, kan ook spelen tegen de Milanezen. Bale maakte afgelopen weekend tegen Sunderland (3-3) zijn rentree na een slepende rugblessure. Ledley King traine ook mee en kan eventueel starten. Brekebeen Jonathan Woodgate trainde niet mee en speelt morgen niet mee. De verdediger kampt al zijn gehele carrière met blessures en is daardoor vaker af- dan aanwezig.