Vitesse stuurt spelers ontslagaanvraag

Jeffrey

Vitesse kijkt vooruit naar komend seizoen en zal in de komende periode enkele ontslagaanvragen de deur uitdoen. Dat meldt De Gelderlander vandaag. Dit hoeft geen definitief einde te betekenen voor de spelers, maar voor enkelen zal dit het zeker zijn.

Vitesse heeft een aantal spelers die tot het einde van dit seizoen een contract hebben en zij moeten voor 1 april duidelijkheid krijgen. De spelers met de aflopende contracten zijn Dalibor Stevanovic, Alexander Büttner, Rogier Molhoek, Gino Felixdaal, Genaro Snijders en Sinan Kaloglu. Een ontslagbrief betekent niet per se een definitief einde, want de club kan daarna nog met de speler om de tafel gaan zitten met een nieuw aanbod.

Vitesse heeft een keurkorps aan huurlingen en spelers met aflopende contracten. Een groot aantal spelers van de club verkeert dan ook in onzekerheid. Alleen de gehuurde spelers zoals onder meer Marti Riverola (FC Barcelona), Slobodan Rajkovic (Chelsea) Ismaïl Aïssati (Ajax) en Luca Caldirola (Internazionale) weten dat zij in de zomer terugkeren naar hun oude club.