Been: "Plek acht komt ècht in zicht"

Jeffrey

Bij Feyenoord begint men weer te geloven in het behalen van het Europees voetbal. Na een dramatische start krabbelt de club overeind en pakt het ineens punt op punt. De Rotterdammers moeten in het slot van de competitie nog vijf plaatsen zien te stijgen.

De Rotterdammers staan momenteel op plaats dertien en plaats acht geeft recht op de play-offs voor Europees voetbal. "Plek acht komt écht in zicht", aldus Been tegenover het Algemeen Dagblad. "We zijn aan het stijgen. Zondag spelen wij tegen NAC en daar staan wij heel dicht achter. Dat moet een motivatie zijn voor de spelers."

De achtste positie van FC Utrecht is momenteel nog zeven punten van de Rotterdammers verwijderd. "Natuurlijk mogen wij niet te euforisch worden van een zeer gelukkige winstpartij in Heerenveen, maar in eigen stadion met ons eigen publiek is alles mogelijk. Als je na zo'n seizoen nog zo dichtbij een prijsje kan komen, moet je alles op alles zetten om er overheen te gaan. Dan is elke week een finale", besluit de hoopvolle trainer.