Vince Vaughn in bespreking voor The Insane Laws

Redactie

Vince Vaughn gaat wellicht de hoofdrol spelen in The Insane Laws. De komedie gaat over twee beste vrienden van wie de zoon en dochter een relatie hebben en een kind krijgen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite The Hollywood Reporter.

Het project ligt al sinds 2009 op de plank bij Columbia Pictures, maar Universal probeert nu de rechten te kopen. Universal en Vaughn maakten in 2006 de romantische comedy Break-Up, voor beide partijen een groot succes.

The Insane Laws is een woordspeling met de woorden 'insane' en 'inlaws', en betekent iets als achterlijke schoonouders. Het scenario is van Jeremy Garelick, die eerder The Break-Up schreef. Hij heeft het naar eigen zeggen gebaseerd op zijn eigen leven. Columbia had Garelick destijds voor de regie gecontracteerd, Universal lijkt dat nu ook van plan te zijn.

Vaughn is momenteel nog te zien in The Dilemma, ook van Universal. Hierin ontdekt hij dat de vrouw van zijn beste vriend een affaire heeft, en moet hij beslissen of hij actie onderneemt. Dan komt hij erachter dat zijn vriend ook geen smetteloos geweten heeft. Een dramafilm waarin Vaughn zich, volgens velen, van zijn beste kant laat zien.


Vince Vaughn (Foto: Novum)