'Chelsea wil Kaká met Drogba als ruilobject'

donroyco

Roman Abramovich wil deze zomer Kaká naar Chelsea halen. Didier Drogba zou eventueel worden ingezet als ruilobject. Dit meldt The Independent vandaag. Volgens het Engelse dagblad is Real Madrid-middenvelder Kaká het hoofdtarget van de nummer vier uit de Premier League.

Abramovich zou de Braziliaan naar Stamford Bridge willen halen, nu hij in Madrid vaker dan hem lief is op de bank moet plaatsnemen. Didier Drogba is hetzelfde overkomen bij Chelsea wat hem tot een interessant ruilobject maakt.

Drogba raakte zijn basisplek kwijt met de komst van Fernando Torres in januari. De Spanjaard kwam voor ruim 58 miljoen euro over van Liverpool en moest en zou dus worden opgesteld. Drogba zou vorige week nog hebben laten weten op een transfer te azen. Kaká kon sinds zijn komst van AC Milan nooit overtuigen in Madrid. Ook na terugkomst van een zware knieblessure lijkt trainer José Mourinho Mesut Özil te verkiezen boven de Braziliaan.

Mocht de ruil doorgang vinden dan worden beide spelers herenigd met de coach onder wie zij het beste in zichzelf naar boven haalden. Drogba werkte bij Chelsea zeer succesvol samen met huidig Real-manager José Mourinho en Kaká was een superster bij AC Milan toen Carlo Ancelotti daar aan het roer stond.