Mensen in de rij voor penisvormige vruchten

Djeez

Maria Rodrigues de Aguiar Farias zit nooit om een dildo verlegen. Bij deze Braziliaanse hangen ze gewoon in de boom. De penisvormige vruchten die de 53-jarige vrouw bezit zijn zo uniek, dat mensen in de rij staan om ze te mogen bekijken.

Hoewel de vruchten normaal rond zijn, zijn die van mevrouw de Aguiar Farias allemaal een exacte kopie van een fallus, compleet met eikel en ballen. Hoewel het fruit nog lang niet rijp is, komen mensen massaal naar het Noord-Braziliaanse San Jose de Ribamar om de vruchten te bewonderen. Het zijn er zelfs zo veel, dat mevrouw entree heft.

"Ik reken 2 reals voor een kijkje", vertelt de vrouw. "Foto's maken kost je 15 reals, en een video 20." Dit komt neer op 90 cent voor een bezichtiging, 6,50 euro voor een foto en 8,70 euro voor een filmpje.

Een gemeenteambtenaar die belast is met planten heeft de penisvruchten gezond verklaard. De smaak van de vrucht is zoet, en de grootte van de vrucht komt overeen met de gemiddelde piemel. "Hij is vrij groot en dik", laat een plantonderzoeker weten. "Hij kan 15 tot 20 centimeter lang worden."

Voor een foto van de fallusvruchten, check het bronartikel