Vrouwen overschreeuwen exhibistionistische Usher

bennootje

Usher heeft de Nederlandse vrouwen dinsdag flink vermaakt met zijn dansmoves. De zanger trad op in Ahoy en kon rekenen op een oorverdovend gegil van de aanwezige dames. Het publiek in de Rotterdamse Ahoy bestond voor negentig procent uit vrouwen.

Het gegil van het publiek overstemde af en toe bijna de decibellen die de 32-jarige Usher produceerde met zijn gezang. Het gejoel behaalde een absoluut hoogtepunt toen de zanger zijn bovenlijf ontblootte.

De Nederlandse Grace houdt waarschijnlijk de allerbeste herinnering over aan het optreden. Zij werd door de zanger uitgekozen om op het podium te komen. Usher trakteerde haar zelfs op een heuse lapdance. Even later werden de rollen omgedraaid en mocht Grace op zijn schoot zitten.

Usher bracht een concert met een hoog showgehalte. Lichteffecten, vuurwerk en veel kledingwissels van de zanger maakte het een verzorgde show met genoeg elementen voor het publiek om zich aan te vergapen. Hij maakte het uitstellen van zijn concert in januari, wegens ziekte, meer dan goed.


Vrouwen overschreeuwen Usher (Foto: Novum)