Mourinho is weer op dreef

Sjors (Sj0rSz)

José Mourinho is nog altijd van mening dat het speelschema van de Primera División niet klopt. De coach van Real Madrid liet zich vandaag tijdens een persconferentie helemaal gaan en maakte een Spaanse reporter zelfs uit voor 'hypocriet'.

Real Madrid speelde afgelopen weekend gelijk tegen Deportivo La Coruña en zag de achterstand op koploper en aartsrivaal FC Barcelona oplopen tot zeven punten. Volgens Mourinho is de remise te wijten aan het feit dat zijn spelers niet voldoende rust hebben gehad. Afgelopen dinsdag kwam De Koninklijke namelijk ook nog in actie in de strijd om de Champions League. Olympique Lyon (1-1) was op die dag de tegenstander.

Daarnaast baalt Mourinho ook van het feit dat FC Barcelona dinsdag a.s. de return tegen Arsenal speelt, waar de Madrilenen nog tot woensdag moeten wachten. Vervolgens komt de ploeg uit Madrid op zaterdag alweer in actie in de Spaanse competitie, waar de Catalanen nog een dag langer van hun rust kunnen genieten.

Bovenstaande feiten waren voor Mourinho voldoende aanleiding om weer eens ouderwets op dreef te raken. "Het is aan jullie om mijn kritiek op een eerlijke en gebalanceerde manier weer te geven. Als jullie mijn verhaal zo graag hypocriet willen brengen, is dat jullie probleem. Ik ben niet bang om de waarheid te spreken," aldus de Portugees.