Amerikaanse Catherine-trailer

Pheno

Nu bekend is geworden dat Atlus Catherine ook naar Amerika gaat brengen, is er een trailer verschenen die voor de meeste mensen wel te volgen is in tegenstelling tot het Japans. Of en wanneer Catherine naar Europa komt is niet bekend.

Vincent, de hoofdpersonage, woont in een buurt waar vreemde ongelukken gebeuren. Mensen sterven in hun slaap en hun laatste gezichtsuitdrukking duidt op heel veel angst. Het zijn ook allemaal jonge mannen. Het gerucht gaat, dat als mensen dromen dat ze vallen, ze sterven in hun droom en ook in hun slaap. Vincent is verloofd met Katherine, maar komt in een bar de geheimzinnige en knappe Catherine tegen. Na een one night stand begint Vincent ook nachtmerries te krijgen.

De actie zal zich in de nachtmerries van Vincent, het hoofdpersonage afspelen. Vincent zal in zijn slaap allerlei puzzels moeten oplossen om de nacht te overleven. Omdat het zich in de droomwereld afspeelt kan er van alles gebeuren, dus bereid je maar vast voor op een goed gesprek met schapen en het betere klauterwerk om elke nacht weer binnen de gestelde tijd bij de uitgang van je droom te komen. Natuurlijk zullen de puzzels vol met vallen zitten en zul je last hebben van wezens die je niet uit je droom willen helpen.

Catherine komt deze zomer uit in Amerika, voor PlayStation 3 en Xbox 360. Inclusief de Japanse boxarts.