Drogba droomt niet meer van Milan, Real of United

Niels (DerMeister)

Didier Drogba heeft de geruchten van een aanstaand vertrek van Stamford Bridge tegengesproken in de Franse media. Sinds de komst van Fernando Torres naar Chelsea begon Didier Drogba enkele malen op de bank.

Dit is echter vooralsnog geen reden voor hem om te verkassen bij de Blues. Drogba heeft alles wat hij wil bij Chelsea en heeft de geruchten van de afgelopen dagen naar het rijk der fabelen verwezen. De Ivoriaanse spits zou hebben geëist om dinsdagavond in de basis tegen Manchester United te staan, anders zou hij deze zomer vertrekken bij Chelsea. Dit meldden verschillende Britse media dinsdag. De aanvaller spreekt deze geruchten echter tegen.

Olympique Marseille, die Drogba in 2004 verkochten voor zo'n 28 miljoen, zouden de 32-jarige aanvaller graag terug willen halen. Ook wordt er gesproken over een ruil met Real Madrid-speler Kaka. Drogba spreekt zelf echter dat er geen sprake is van een vertrek. "Ik heb alles waar ik van zou kunnen dromen hier bij Chelsea", geeft de aanvaller aan tegenover het Franse Orange Sport. "Ik speel bij een grote club met geweldige teamgenoten en met een perfecte leefomgeving voor mijn familie."

"Een aantal jaar geleden zou ik gezegd kunnen hebben: 'Ik doom ervan om bij AC Milan, Real of Manchester United te spelen'. Tegenwoordig heb ik dat verlangen niet meer. Ik speel bij een van de beste clubs ter wereld. Die verlangens zijn al een tijd verdwenen."