Zimling hoopt op behalen play-offs

Sjors (Sj0rSz)

Niki Zimling beleeft momenteel een sterke periode bij N.E.C. Nijmegen. De middenvelder trof in de afgelopen twee speelronden drie keer doel, maar was over zijn laatste wedstrijd toch niet helemaal tevreden.

Toch hoopt Zimling dat N.E.C. Nijmegen, dat op dit moment op de tiende plaats in de Eredivisie staat, de play-offs om Europees voetbal gaat halen. "Ik hoop natuurlijk dat we de play-offs gaan halen," aldus de Deen.

N.E.C. Nijmegen maakt in elk geval een redelijke periode door. De ploeg verloor dit kalenderjaar nog niet, maar speelde daarentegen wel vijf keer gelijk. Zimling: "Het zou fijn zijn als we vaker zouden winnen, dan schiet het qua puntenaantal ook wat meer op. Het halen van de play-offs is misschien een moeilijke opgave, maar niet onrealistisch. En als we ze eenmaal gehaald hebben weet je nooit wat er nog kan gebeuren."

Zimling keert aan het einde van het seizoen weer terug naar Udinese, de ploeg waar hij onder contract staat. Toch is het nog niet zeker dat de Deen aan het einde van de rit weer naar Italië vertrekt en houdt de deur voor N.E.C. Nijmegen op een kier. "Als we die play-offs halen, dan kan het verloop daarvan ook nog wel van invloed zijn op mijn eigen toekomst."