White Lies geeft grootste show in HMH

Redactie

White Lies heeft donderdag in de Amsterdamse Heineken Music Hall zijn grootste show tot nu toe gegeven. De Britse rockband trakteerde het publiek op een meer dan een uur durende show met hun grootste hits.

"Het is vanavond een hele speciale avond voor ons. Het is namelijk de grootste show als headliner ooit voor ons, ter wereld. En daarvoor wil ik jullie bedanken. Jullie zijn erg belangrijk voor ons", sprak frontman Harry McVeigh, die wordt bijgestaan door gitarist Charles Cave en drummer Jack Lawrence-Brown.

De drie heren brachten nummers van zowel hun eerste als hun recentelijk verschenen tweede album Ritual ten gehore. De nieuwe composities zijn nog niet zo populair bij de fans, zo bleek uit de ingetogen reacties. Bij het horen van de eerste tonen van Fairwell to the Fairground, White Lies' grootste hit in Nederland, gingen de handjes echter al snel de lucht in.

Het was niet de eerste keer dat White Lies in Nederland optrad. Het trio stond eerder op Lowlands, Pinkpop en in Paradiso. Dit jaar staat de band zo goed als zeker ook op een van de grote festivals in Nederland, naar verluidt opnieuw Pinkpop.


White Lies geeft grootste show in HMH (Foto: Novum)