Wisgerhof: "Het wordt weer koud"

Olga Kroeders

FC Twente-speler Peter Wisgerhof was erg blij met de wijze waarop zijn ploeg tegen Rubin Kazan terugkwam van een 2-0 achterstand. "We waren de controle kwijt. Gelukkig maakte Theo Janssen een heel belangrijke goal en hebben we het daarna goed opgepakt. Na de gelijkmaker zijn we niet meer in de problemen geweest", vertelde Wisgerhof na afloop van de wedstrijd, die uiteindelijk in 2-2 eindigde, tegen De Telegraaf.

"De start was goed, maar ze scoorden uit het niets en de tweede ging er fantastisch in", zei de speler. "Dan sta je opeens met 2-0 achter en ben je de controle kwijt. Na de gelijkmaker zijn we eigenlijk niet meer in de problemen geweest."

FC Twente moet het in de volgende ronde opnemen tegen Zenit Sint Petersburg. "We krijgen een heel zware tegenstander, maar we hebben laten zien dat we van goede ploegen kunnen winnen. Kazan is ook een goede ploeg, als zijn ze hier misschien niet zo bekend." Wisgerhof wil niet vooruit kijken, maar weet één ding zeker. "Het wordt in ieder geval weer koud", doelde hij op de wedstrijd tegen Rubin Kazan. De spelers voetbalden toen bij een temperatuur van minimaal -14 graden Celsius.