Chronische stijve kost man z'n baan

Djeez

'Bas Dorst' heeft al maanden niet voor brood op de plank gezorgd. De 37-jarige Haarlemmer is ontslagen omdat hij de hele dag met een erectie rondloopt.

Bas, die liever niet met zijn echte naam in de media komt, lijdt aan een zeldzame stoornis. Wegens priapisme heeft hij dagelijks 12 tot 14 uur een flinke bobbel in zijn broek. "Mensen doen er heel lacherig over, maar het is een rotprobleem", vertelt hij.

Twee jaar geleden werd de beste man wakker met een ODOL, en sindsdien zijn er maar weinig uurtjes waarin hij hem niet omhoog krijgt. "Na twaalf uur liep ik krom van de pijn. Uiteindelijk ben ik huilend naar het ziekenhuis gegaan." Tot nu toe heeft geen enkele behandeling resultaat opgeleverd. Medicijnen doet Bas niet aan. "Die blokkeren de productie van testosteron. Dat betekent dat ik geen kinderen kan krijgen en ik heb wel een kinderwens", verklaart hij.

De Haarlemmer, die voor hij werd ontslagen dakdekker was, hoopt op meer begrip voor zijn lullige probleem. "Ik mag van het UWV niet op kantoor werken omdat zo'n erectie geen gezicht is. Mijn begeleider zegt dat kantoorpersoneel daar aanstoot aan kan nemen. Ze probeert nu passend werk voor me te vinden."

Wie nu roept dat Bas een ideale pornoacteur is, heeft het mis. Zo is seks geen hol meer aan. "De hele boel is afgeklemd, waardoor ik bijna niks voel..."