Cesar lopend naar huis na blunder

Stefan (sportfreak)

Julio Cesar schaamt zich voor de blunder die hij gisteravond maakte in de slotfase van het Champions League-duel tussen Internazionale en Bayern München. De Braziliaanse doelman nam de late treffer van Mario Gomez zo hoog op, dat hij zijn auto bij het stadion liet staan en lopend naar huis ging.

Cesar kreeg in de laatste minuut van het duel in Giuseppe Meazza een schot van Arjen Robben niet onder controle, waarna hij Gomez de belangrijke uitgoal voor Bayern zag maken. De doelman ging vervolgens lopend naar huis om zijn zonden te overdenken. De boetedoening was tevens bedoeld als excuus aan de supporters.

Inter-voorzitter Massimo Moratti zei vandaag zijn keeper niets kwalijk te nemen. "Zoiets kan gebeuren. Julio Cesar heeft in het verleden zoveel miraculeuze reddingen verricht." Cesar krijgt over drie weken de kans om zijn fout goed te maken, als de return in de achtste finale op de rol staat. De nederlaag van woensdagavond kwam extra hard aan voor Inter, daar de ploeg van Leonardo vorig seizoen nog ten koste van de Duitsers de Champions League in de wacht sleepte.