De Boer: "We moeten alles geven"

Sjors (Sj0rSz)

Ajax deed vorige week prima zaken in Brussel door met 3-0 van RSC Anderlecht te winnen. Toch realiseert trainer Frank de Boer zich dat de kaarten nog niet geschud zijn.

"Anderlecht is natuurlijk een fantastische tegenstander," liet De Boer op de persconferentie weten. "Wij moeten heel gefocust en geconcentreerd zijn en een goed gevoel overhouden richting de topper tegen PSV aanstaande zondag. Dit is weer een wedstrijd waarin je álles moet geven. Pas na het laatste fluitsignaal focussen we ons op de volgende wedstrijd."

Ook Jan Vertonghen was bij het perspraatje aanwezig. De Belgische verdediger sprak in de afgelopen week nog met Romelu Lukaku. "Ik heb per sms contact met Romelu gehad. Ik hou er namelijk zelf niet van als mensen mij in zo’n situatie bellen. Het was gewoon zakelijk contact", liet de Belg lachtend weten.

Vertonghen blikte ook nog even kort terug op het duel in België. "Weinig mensen hadden verwacht dat wij met 3-0 zouden winnen. Zij willen nu zéker iets rechtzetten. Wij moeten op onze hoede zijn. Anderlecht blijft een goed team met uitzonderlijke spelers."