'Xbox 360 krijgt herboren triple A game'

koei

Het Official Xbox Magazine UK teast iedereen met een geheime triple A-game die 'herboren' zal worden op de Xbox 360. Het magazine meldt het spel in de vooruitblik op het volgende nummer, maar lezers moeten wachten op de april-editie aangezien de uitgever de aankondiging heeft uitgesteld.

Op de voorkant van het magazine staat: "You WILL buy this magazine... One of the best games ever made is reborn on Xbox 360." Het is nog niet bekend tot wanneer de uitgever de aankondiging heeft uitgesteld, maar naar verwachting ligt het magazine, mét alles over de exclusive, in april in de winkels en vindt de aankondiging voor die tijd plaats. Het gaat vermoedelijk om een futuristische game  maar voorlopig is dat puur speculatie en is er nog niets bekend.

OXM-redacteur Jon Hicks is niet blij met de situatie maar kan het begrijpen. "It's a real nuisance, not least since we've been trying to cover this game for months, but these things happen," aldus Hicks. "The publisher was very apologetic but apparently the game just won't be ready in time."