Walken en MacLaine zonderlinge acteurs in woestijn

Jeffrey

Christopher Walken is samen met Shirley MacLaine te zien in het mystieke drama The Boom Boom Room. Ze spelen een eenzaam acteursechtpaar op leeftijd dat in een magische woestijn woont in de hoop dat hun dochter naar hen terugkeert. Dat schrijft de Britse filmsite Screen Daily.

Op een dag verschijnt aan hun voordeur op mysterieuze wijze niet hun dochter, maar een ander meisje, gespeeld door Twilight-actrice Ashley Greene. Zij wil zelf haar eigen familiegeschiedenis tot op de bodem uitzoeken en belandt bij de acteurs. Die nemen haar in huis als surrogaatdochter waardoor het leven van alle drie totaal verandert.

De Australische actrice Lian Lunson maakt haar regiedebuut met The Boom Boom Room, een film die ze al jaren wil maken. "Dit is een langgekoesterde wens van mij. Het verhaal is alledaags maar speelt zich af in een sprookjeslocatie. Het is een droom om met Shirley MacLaine en Christopher Walken te werken, die hier heel andere rollen spelen dan we van ze gewend zijn."

U2-frontman Bono is coproducent, samen met de Duitse regisseur Wim Wenders. De opnames staan voor volgende maand gepland in de woestijn van New Mexico.


Walken en MacLaine zonderlinge acteurs in woestijn (Foto: Novum)