Fränkel wil nog één seizoen door

Sjors (Sj0rSz)

Purrel Fränkel wil ook volgend seizoen nog als professioneel voetballer door het leven gaan. Het is echter nog maar de vraag of dit bij zijn huidige werkgever, De Graafschap, zal gebeuren. De ploeg uit Doetinchem verlengde onlangs het contract van trainer Darije Kalezic niet en wil een andere weg in slaan.

"Het liefst blijf ik hier. Ik voel me fit, het gaat goed dit seizoen. Dus als de club het ook wil, dan graag," liet Fränkel, die inmiddels 34 jaar is, in een reactie weten. "Of er dan nog plek is voor mij, weet ik niet."

De Graafschap neemt het dit weekend in elk geval op tegen FC Groningen, dat op dit moment op de vierde plaats in de Eredivisie staat. "We spelen thuis altijd voor de winst. Iedereen weet wat hij moet doen bij ons."

Fränkel is bezig aan zijn tweede termijn bij De Superboeren. In de periode tussen 1998 en 2002 was de verdediger ook al actief voor de ploeg uit Doetinchem. Na een tussenstop bij Vitesse keerde hij in 2007 weer terug bij zijn oude club, waar hij inmiddels 206 competitiewedstrijden achter zijn naam heeft staan.