Cruijff terug bij Ajax in klankbordgroep

Stefan (sportfreak)

Johan Cruijff keert definitief terug bij Ajax. De legendarische oud-speler gaat  deel uit maken van een technische commissie die als klankbord voor de leiding van de Amsterdamse club moet gaan fungeren.

Naast Cruijff nemen Peter Boeve, Piet Keizer en Dick Schoenaker zitting in de klankgroep voor technische zaken . Algemeen directeur Rik van den Boog gaat de club vertegenwoordigen. Ajax benoemde nog twee klankbordgroepen, namelijk Financiele Zaken en Vereniginszaken. Hein Blocks, Roger van Boxtel, Kees Timman en Leo van Wijk nemen plaats in de financiele groep. Ajax wordt hierin vertegenwoordigd door Jeroen Slop en Joop Krant. De klankbordgroep Verenigingszaken gaat bestaan uit  Mark Geestman, Ruud Haarms, Hennie Henrichs, Keje Molenaar en Cees van Oevelen. Namens de raad van commissarissen zijn Uri Coronel en Cor van Eijden in dit platform vertegenwoordigd.

Cruijff blijft verder met de top van Ajax in gesprek over wat hij verder voor zijn jeugdliefde kan betekenen. Hij liet eerder deze week weten wellicht in de raad van commissarissen te willen plaatsnemen.