'Pete Wentz wil niet scheiden van Ashlee Simpson'

Redactie

Pete Wentz wil helemaal niet dat zijn huwelijk met Ashlee Simpson op de klippen loopt. De 31-jarige rocker heeft er volgens ingewijden alles aan gedaan om te voorkomen dat Simpson de scheiding aanvroeg. Dat was tevergeefs. De 26-jarige zangeres diende de papieren woensdag in.

"Na de geboorte van Bronx heeft Ashlee er heel bewust voor gekozen uit het wereldje te stappen", vertelt een bekende van het stel aan entertainmentwebsite TMZ. "Maar Pete's hart ligt bij de muziek dus hij bleef toeren. Dat werd een probleem in hun relatie." Volgens de ingewijde kon Ashlee niet langer tegen het losbandige gedrag van haar echtgenoot. "Ze was er echt klaar mee."

Ashlee, het jongere zusje van zangeres Jessica Simpson, trouwde in 2008 met Pete Wentz. In november van dat jaar werd hun zoon Bronx Mowgli geboren. Wentz, bassist van de band Fall Out Boy, en Simpson lieten woensdag weten als vrienden uit elkaar te gaan. "Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid", zegt de ingewijde. "Ze groeiden al lange tijd uit elkaar."


'Pete Wentz wil niet scheiden van Ashlee Simpson' (Foto: Novum)