Huntelaar vraagt om opheldering bij Magath

Jeffrey

Klaas-Jan Huntelaar heeft om opheldering gevraagd bij zijn trainer Felix Magath nadat er in de media berichten opdoken van een mogelijk vertrek van de speler bij Schalke 04.

In de Duitse media werd melding gemaakt dat Magath af zou willen van Huntelaar. De voormalige spits van Ajax, Real Madrid en AC Milan vroeg daarop een gesprek aan met de trainer.

"Klaas-Jan heeft direct na de training om een gesprek gevraagd, aangezien Magath het bericht eigenlijk een beetje half ontkende in Bild", zegt zaakwaarnemer Arnold Oosterveer tegenover het Algemeen Dagblad. "Magath benadrukte daarop dat hij Klaas-Jan absoluut niet kwijt wilde. Bovendien ontkende hij dat Klaas-Jan ergens aangeboden is. Tsja, dat geloven we dan maar."

Na een uitstekende start staat de doelpuntemachine van Huntelaar al enige tijd stil. Op 13 november 2010 maakte de Oranje-international zijn laatste doelpunt in dienst van Schalke. Hierdoor zou de onvrede van Magath gegroeid zijn. In de transferperiode versterkte Schalke zich met Angelos Charisteas. De Griek zal vanavond tegen Borussia Dortmund niet in de basis starten, Huntelaar wel.