Rock Werchter maakt nieuwe acts bekend

shiz

Het muziekfestival Rock Werchter komt met vijf nieuwe bevestigingen naar buiten. Naast de reeds bekende bands zullen in het Vlaams-Brabantse Werchter ook de Kaiser Chiefs, The National, White Lies, Social Distortion en All Time Low optreden.

Het festival, dat plaatsvindt van 30 juni tot en met 3 juli 2011, hoopt binnenkort nog 'enkele toppers van groots formaat' en meer 'klassebakken van klein en groot kaliber' binnen te slepen.

Met deze bekendmaking wordt ook langzamerhand de line-up zichtbaar. Zo zullen op donderdag 30 juni The Chemical Brothers de Main Stage trotseren. Daar zijn een dag later de Kings of Leon, Arctic Monkeys, The National en White Lies te bewonderen. De zaterdag erop is het vervolgens de beurt aan Coldplay, Portishead, PJ Harvey, Elbow en The Gaslight Anthem. Op de laatste dag, zondag 3 juli, staan dan op de Main Stage Iron Maiden, de Kaiser Chiefs, Social Distortion en All Time Low. Op diezelfde dag zijn Robyn en Two Door Cinema Club aanwezig op de Pyramid Marquee.

Dat het festival populair en graag bezocht is, blijkt wel uit de ticketverkoop. Zo zijn inmiddels de dagkaarten voor zaterdag 2 juli al helemaal uitverkocht. De organisatie kijkt uit naar een 'super Rock Werchter 2011'.

Meer over Rock Werchter en andere muziekfestivals kun je op het forum vinden.