Armored Core V bevestigd voor 2012

Mday

De epische Mech-knaller Armored Core V is onlangs bevestigd voor consoles door maker FromSoftware. De vijfde in de serie zal in 2012 uitkomen en is grotendeels mogelijk gemaakt door een partnerschap tussen de ontwikkelaar en uitgever Namco Bandai. Beiden beloven er een 'reboot' van te maken.

Zo moet er meer content in zitten dan de vorige games, een volledig nieuwe sfeer en een robuuste offline modus. Multiplayer gaat nu een grotere rol spelen door te focussen op teamgevechten op grote schaal. De mechs zijn volgens de ontwikkelaar wel iets kleiner om betere gameplay en tactiek te bewerkstelligen in plaats van brute kracht.

"De game-ervaringen die FromSoftware levert zijn ongekend en van wereldklasse, met legioenen betrokken fans," zei Namco Bandai European-baas Shusuke Takahara over het partnerschap. "We zullen al onze bronnen aanspreken om deze twee titels bij het publiek te krijgen dat het verdient." Ontwikkelaar FromSoftware kijkt eveneens uit naar een succesvolle partnerschap. In 2012 kunnen we op onze Xbox 360 of PlayStation 3 in onze mech klimmen.

ACv