Michael Phelps in zwemspel voor Kinect

Inge (tombolafan)

Push the Limit, ontwikkeld door Blitz Games, is een spel dat ontwikkeld is voor Kinect. In het spel ben je een "aanstormend zwemtalent dat de de spannende maar harde wereld van het wedstrijdzwemmen betreedt in de hoop Michael Phelps te verslaan." Uiteraard lukt dit niet zonder enige vorm van training.

In het spel moet de speler zwemvaardigheden onder de knie krijgen, en technieken leren die ervoor zorgden dat Michael Phelps de Olympische spelen domineerde. In de Career Mode kunnen spelers aan verschillende wedstrijden meedoen, en naar allerlei locaties reizen om zo steeds uitdagendere wedstrijden te zwemmen. Uiteindelijk kunnen spelers aan het Annual Games toernooi meedoen, waar ze het op kunnen nemen tegen de beste zwemmers van de wereld, inclusief Michael Phelps zelf.

"Push the Limit is een leuke, innovatieve en lichamelijke manier van spelen die voorzien is van elementen die zowel serieuze gamers als zwemmers en gewone fans uit zullen dagen," aldus Phelps. "Ik vind het heel leuk om te helpen een uniek zwemspel op de markt te brengen dat zowel mijn competitieve natuur als mijn passie voor zwemmen uitdraagt. Dit is echt geen typisch spel; het gaat meer om het verbeteren van alle race-elementen, en ervoor zorgen dat je het helemaal onder de knie krijgt. Daarbij gaat het om alle onderdelen, van het onder controle houden van je adrenaline als je op het startblok staat tot het perfect timen van je finish."

"In mijn wereld kost het al je toewijding om een honderdste van een seconde verder te komen, en ik geloof dat Push the Limit spelers een unieke kijk in het zwemmen geeft die de spelers uitdaagt."

Hieronder een trailer van het spel. Ready to get wet?