Fans Liverpool woedend op Torres

Sjors (Sj0rSz)

De fans van Liverpool zijn woedend over het vertrek van Fernando Torres. De aanvaller koos er gisteren namelijk om naar rivaal Chelsea over te stappen. De Londenaren legden een bedrag van 58 miljoen euro op tafel.

Vlak na de bekendmaking van de transfer stak de aanhang van Liverpool het shirt, dat de naam van Torres droeg, in brand. Op datzelfde moment verklaarde de Spanjaard blij te zijn met de nieuwe uitdaging. "Chelsea is een team waar ik graag tegen speelde, maar ook een team waar ik graag in speel," liet hij aan Chelsea TV weten. "Het is mijn droom om de Champions League te winnen en ik denk dat ik die met Chelsea in vervulling kan laten gaan."

Torres zal in de aanval gaan samenwerken met Didier Drogba. "Hij is veruit de beste spits ter wereld," aldus de aanvaller over zijn nieuwe ploeggenoot. "Het is een grote verantwoordelijkheid om naast hem te spelen, want het niveau dat hij haalt is zó hoog. Ik ben een fan van alle Chelsea-spitsen. Nicolas Anelka zag ik al bij Arsenal spelen toen ik nog jong was. Hij heeft de speelstijl waar ik van houd."