Man gefilmd tijdens seks met paard

Djeez

In Engeland diende vandaag de rechtszaak tegen een 26-jarige paardenliefhebber. Derek Woods uit Exeter is met een infraroodcamera gefilmd terwijl hij een paard van achteren neemt.

Woods, oorspronkelijk uit het Schotse Glasgow, werd in december 2009 slapend aangetroffen in de schuur van de boer, maar de politie kon hem destijds niets maken. Men besloot echter nepcamera's en een luid alarm op te hangen, maar deze bleken niet afdoende. Februari vorig jaar trof de paardeneigenaar enkele verwondingen aan op de merrie.

De boer besloot ditmaal een stil alarm en een infraroodcamera op te hangen, en met succes. In augustus vorig jaar werd gefilmd hoe Woods het paard snoeihard achterlangs neemt. De paardenneuker, die zich te erg schaamt om over zijn liefde voor paarden te praten, wordt door zijn advocaat omschreven als een 'geïsoleerde man met een alcoholprobleem'.

De rechter heeft de beste man veroordeeld tot twee jaar supervisie en een verplichte behandeling voor zijn drankverslaving. Daarnaast moet hij voortaan minimaal anderhalve kilometer uit de buurt van de stallen en landerijen van de boer blijven.