Ammi: "We hebben een hele goede groep"

Olga Kroeders

Ahmed Ammi won vrijdag met ADO Den Haag met 3-1 van sc Heerenveen. Bovendien had Ammi sinds lange tijd weer eens een basisplaats.

Ammi kan zijn geluk niet op. "Op een gegeven moment raak je geblesseerd en dan moet je op de bank zitten", aldus de verdediger aan Haaglanden Voetbal. "Dat is moeilijk voor mij, want ik denk dat ik heel veel extra's kan brengen voor het team. Dat heb ik ook bewezen tegen Heerenveen en nu maar afwachten wat de trainer volgende week doet."

ADO verbaast dit seizoen vriend en vijand met een plaats in het linkerrijtje. "Ik denk dat wij gewoon een heel goede groep hebben. Het maakt op dit moment niet uit wie erin staan, want we zijn allemaal sterk genoeg en als er iemand geblesseerd raakt, dan staat de vervanger al klaar. Ik denk dat dat op dit moment onze kracht is en daarom staan we ook zo hoog."

Ammi hoopt zelfs met ADO op plaatsing voor de play-offs. "Ik denk heel hoog en misschien wel play-offs en daar gaan we ook voor. Dat zou mooi meegenomen zijn, maar ik denk dat wij best onze doelstelling nu bij mogen gaan stellen. We krijgen nu achter elkaar een aantal behoorlijk zware wedstrijden en als we daar goed doorheen komen, dan eindigen we zeker bij de bovenste zeven."