Suárez in gesprek met Ajax

Jeffrey

Luis Suárez is momenteel zijn mogelijkheden aan het overwegen over zijn toekomst bij Ajax. Suárez beraadt zich met zijn zaakwaarnemer Pere Guardiola over zijn verblijf bij de Amsterdamse club. Eerder vandaag keerde een afvaardiging van Liverpool onverrichter zaken naar huis. Ajax hield namelijk voet bij stuk wat betreft de vraagprijs van Suarez en de Reds waren niet bereid dat te betalen.

De ontmoeting tussen de delegatie van Liverpool, algemeen directeur Rik van den Boog, financieel directeur Jeroen Slot en de advocaat van Ajax vond vanochtend plaats. Daarbij hield de club vast aan het standpunt dat de Uruguayaan alleen voor een recordbedrag de club mag verlaten. Naar verluidt gaat het om een bedrag van rond de 35 miljoen euro.

Na de ochtendtraining wilde Suárez met Ajax van gedachten wisselen, meldt de Telegraaf. Hij is door de directie op de hoogte gebracht van de weigering om hem naar Liverpool te laten vertrekken. Suárez kon naar verluidt bij Liverpool twee keer zoveel verdienen als in Amsterdam en gaf al te kennen dat hij graag in Engeland zou voetballen.