[Upd] Van Bommel bereikt akkoord met AC Milan

Jeffrey

Een afvaardiging van AC Milan is in München om de overgang van Mark van Bommel naar Milaan zo snel mogelijk af te ronden. Het doorgaans goed ingelichte Italiaanse medium Corriere dello Sport meldt vanmiddag dat enkele afgevaardigden van AC Milan in München zijn om de overgang van Mark Van Bommel naar Milaan te bewerkstelligen. Van Bommel heeft een aflopend contract bij Bayern München en bekijkt momenteel zijn opties.

Vice-president Adriano Galliani en directeur sport Ariedo Braida zouden volgens het Italiaanse medium bij de Duitse landskampioen zijn om te praten over een overgang van de Nederlandse middenvelder. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet al eerder in de pers weten dat hij op zoek is naar de 'perfecte club' voor zijn cliënt. Een andere cliënt van hem, Zlatan Ibrahimovic, bracht hij reeds onder bij de Milanese club.

AC Milan roert zich aardig op de transfermarkt van januari. Eerder liet het Ronaldinho gaan en hengelde de huidige koploper van de Serie A Antonio Cassano en Urby Emanuelson binnen. Mark van Bommel, die ook in verband is gebracht met Tottenham Hotspur en een terugkeer bij PSV, is mogelijkerwijs de volgende.

Update:

Mark van Bommel heeft zojuist een persoonlijk akkoord bereikt met de Italiaanse club. Op dit moment is het voor de aanvoerder van Oranje afwachten of ook beide clubs tot een overeenstemming weten te komen.